Tjenester

Drosjekjøring

Vi frakter personer 1-16 fra hentested til avleveringssted etter forhåndsbestilt tur eller tur bestilt fortløpende på vår mottakstelefon eller mail.

Vi har oppmøte på Andenes Flyplass når Widerøeflyene lander fra Bodø, Tromsø, Evenes eller Skagen og Norwegian lander fra Oslo. Vi har kontinuerlig kontakt med Widerøe Andenes når flyene lander.

Rullestoltransport

Våre maxitaxier og minibusser er tilpasset transport av funksjonshemmede, rullestolbrukere.
Vi har i alt 3 maxier og 4 busser, fordelt over hele Andøya.

Funksjonshemmede har tilbud om å betale en mindre egenandel ved transporten gjennom den fylkeskommunale TT-ordningen. ​

Pakketransport

Vi tilbyr alt fra transport av små pakker til store kolli. Trenger vi litt ekstra lasteplass, tar vi med vår skaptilhenger. Vi tilbyr også distribusjon av aviser.

Bussutleie

Andøy Taxi har i flere år stått for transport av lag og foreninger til kamper, stevner eller møter. Og vi tar gjerne i mot fler oppdrag, ta kontakt for en uforpliktende prat. ​

Sightseeing

Vi tilbyr sightseeingturer over hele Andøya eller Vesterålen, alt etter ønske.

Vi kan også skreddersy en rute for kunder og sjåførene guider dere gjennom idylliske og vakre Vesterålen og Lofoten.

Syketransport

Drosjene står i dag for syketransporten der passasjerene ikke kan benytte rutegående transport eller eget transportmiddel.

Det er behandlende lege/godkjent rekvirent som avgjør hvorvidt en pasient har behov for drosje til og fra behandling, og det er også han/hun som må sørge for utstedelse av nødvendig rekvisisjoner og bestille drosjetransporten. Har du ikke rekvisisjon, kan du ringe Reisekontoret på tlf. 05515 og bli en del av oppsett tur som ekstrapassasjer.

Reisekontoret som koordinerer sykekjøring, transport med bil eller fly, har tlf.nr. 05515. Reisekontoret har åpningstider mandag – fredag 08.00 – 16.00. Utenom åpningstidene til Reisekontoret, ta kontakt med oss i Andøy Taxi. Mer informasjon om pasientreiser og reisekontoret, gå inn på hjemmesiden deres www.pasientreiser.no.

For sykekjøring til og fra behandler, hvis pasienten ikke har frikort, må betale egenandel på maks 146,- kr pr. vei. Egenandelen vil bli registrert automatisk i HELFO.

Busstransport

Andøy Taxi har samarbeid med Boreal om skolekjøring til/fra Risøyhamn og Åse skole. For bussruter, ta kontakt med ruteopplysningen på tlf. 177.

Diverse anledninger

Ved bryllup, julebord, representasjon og lignende anledninger har man ofte behov for spesielt egnede biler.

Andøy Taxi tilbyr slik transport med høy kvalitet, skreddersydd for kundens ønsker. Forhåndsbestilling er nødvendig.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
76 14 12 00 (Andenes)
eller
76 14 02 00 (Sør-Andøy)